10.4.10

Kenapa?


Ada teman-teman bertanya. Mengapa aku tak letak hasil karya yang tersiar di akhbar di dinding blog macam penulis lain.

Aku kata ada. Di blog tertutup.

Di blog tertutup, siapa nak tengok.

Aku kata, aku menulis bukan untuk ditengok. Untuk dibaca. Cukuplah kalau rakan terdekat dan rakan blogger yang membaca dan kebetulan mereka kenal aku.

PS: Aku malu untuk menempek tulisan-tulisan aku. Tunggulah kalau rajin, aku tempek di halaman ini. Di halaman sana?Oh! Tidak barangkali.

3 ulasan:

tasekM berkata...

ko tepek kat laman mana pun aku baca kak.

:)

aishah_conteng_je berkata...

alaa kak..low profile sangat ni

Ellie berkata...

Bukan pasal low profile..tapi tu pun ya jugak..cuma akak rasa tulisan2 akak ni tak seberapa.

Aishah sihat?


TM,
Segan la aku nak tempek2. Nanti ada 10 cerpen aku buat slide show muhahahaha!